Acne

Binnen enkele weken een gave huid? Beauty for Life  heeft dé oplossing voor puistjes en de onzuivere huid.

Je gezicht verbergen? Of….een mooie, gave huid?

Heb je last van acne? Ben je op zoek naar een oplossing dan ben je bij Beauty for Life aan het goede adres.

Acne veroorzaakt niet alleen overlast voor je huid zelf, ook je sociale leven kan hier onder lijden. Vaak bestaat dit uit pesterijen en vervelende opmerkingen over je huid. Eigenlijk komt dan van het een het ander: je zou het liefst je gezicht verbergen achter je haar of een sjaal (waardoor je je huid afsluit en de acne nog meer kans heeft zich uit te breiden) en je zelfvertrouwen komt op een laag pitje te staan. Kies voor een complete behandelkuur in onze praktijk en je acne verdwijnt “als sneeuw voor de zon”.

Je goed voelen en er goed uitzien.

Samen kunnen we hier aan werken. We kunnen ervoor zorgen dat je huid weer terug in balans komt waardoor puistjes in de meeste gevallen voor 50% verdwijnen en in sommige gevallen helemaal. Het resultaat hangt vaak ook af van je eetpatroon: Daarom geven wij ook advies over ondersteunende voedingssupplementen.

Wil je ook een gezonde, gave huid?

Neem gerust contact op voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Acne en de verzekering

Acne specialist

 

Ik ben gespecialiseerd in Acne behandelingen Beauty for Life is aangesloten bij de Anbos en werken nauw samen met de zorgverzekeraars, dit houd in dat vergoedingen mogelijk zijn door uw zorgverzekeraar. Kijk even naar uw polisvoorwaarden of informeer bij uw verzekering of je voor een vergoeding in aanmerking komt.