verschil holistisch en regulier

Het verschil tussen holistisch en reguliere huidverzorging

Daar waar reguliere schoonheid stopt gaat Beauty for Life verder…………..

Anders als een reguliere gezichtsbehandeling, wat oppervlakkig werkt en waar alleen op de huid wordt gewerkt, krijg je bij een holistische gezichtsbehandeling een diepgaande behandeling op energetisch niveau, dat werkt op cel niveau, de behandelingen zijn gebaseerd op fysiek, mentaal en emotioneel niveau, de huid krijgt een boost van energie, voeding en zuurstof. De eerste drie basis behoeftes van het leven en ook zeer belangrijk voor je huid.

De behandelingen van Beauty for Life geven rust en helpen je keer op keer te komen bij je eigen stiltepunt.

Optimale holistische natuurgeneeskundige schoonheidsverzorging, de behandelingen zijn speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar innerlijke rust, uiterlij

ke verjonging en die hun schoonheid willen en durven laten zien! Je krijgt meer energie, de behandelingen laten je innerlijke kracht en zelfvertrouwen naar voren komen, je voelt je weer in balans en je huid ziet er mooi, egaal en jeugdiger uit en je innerlijk schoonheid zal naar buiten stralen!

Tijdens de behandeling werken we met de mooie 100% biologische, ecologisch en energetische producten van Colour & Spice en met verantwoorde toepassingen die je innerlijke & uiterlijke welzijn op een hoger niveau tillen.

Maak kennis met de mooie natuurgeneeskundige schoonheidsrituelen, waarbij behandelingen worden omgetoverd tot prachtige schoonheidsrituelen met de mooiste resultaten!

Ik werk vanuit mijn hart, met liefde en passie, laat je verrassen door de ervaring van mijn handen.

Je voelt je herboren na een behandeling bij Beauty for Life!

Liefs,

Nicollé