COLOUR & SPICE SKINCARE

Colour & Spice producten zijn gemaakt van 100% procent natuur zuivere huidverzorging waarmee je de levenskracht van je huid versterkt.

In het laboratorium worden de krachtigste ingrediënten vanuit alle windstreken samengebracht en verwerkt tot helende, holistische huidverzorging voor vrouwen die op een waardevolle wijze hun huid mooi en gezond willen houden.

HOLISTISCHE VISIE OP SCHOONHEID

Drie productlijnen

Vanuit de holistische visie op schoonheid zijn de producten gecreëerd door Natascha Koningsveld op krachtige huidverzorgingsproducten die stuk voor stuk met liefde voor de oude traditie van natuurgeneeswijzen weerspiegelen.

“Een holistische kijk op schoonheid staat centraal bij Colour & Spice én in mijn persoonlijke leven. Met holistisch bedoel ik dat ik niet alleen naar het uiterlijk kijk, maar ook naar het innerlijk: hoe zit je in je vel en waar heb je behoefte aan? Als deze holistische levensstijl je aanspreekt, dan zul je de helende en effectieve producten van Colour & Spice als heel waardevol ervaren. Veel vrouwen zijn je al voorgegaan; dat stemt me dankbaar en gelukkig.”

De huid, ons grootste orgaan, beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Net als de voeding die je dagelijks tot je neemt om je lichaam gezond te houden is het ook van essentieel belang je huid van buitenaf te voeden met het beste wat de natuur te bieden heeft.

Een deel van de crèmes die je op de huid aanbrengt, komt terecht in de bloedbaan en dus in je hele lichaam. Daarom verwerken wij alleen gezonde, veilige en heilzame ingrediënten in onze formules zoals bloemen, kruiden en planten. De Colour & Spice producten zijn op een diep niveau helend en ultra voedend. Zij werken op cellulair niveau en brengen je huid weer in balans. Het zijn 100% natuurlijke producten die je huid zuiveren, voeden, beschermen, verstevigen en ondersteunen in haar natuurlijke werking. 

Bij Beauty for Life maken we geen indeling in huidtypen.

Je huid is het contact tussen je innerlijke wereld en de buitenwereld en daarom is het nauwelijks verrassend dat een verstoord huidbeeld zoals droogheid, overmatige productie van vet of een vroegtijdige huidveroudering niet alleen door lichamelijke, maar ook door emotionele disharmonie kan ontstaan. Al onze gezichtsverzorgingsproducten zijn bedoeld om balans te brengen op mentaal, spiritueel en fysiek niveau.

Met het Holistic Skincare programma van Colour & Spice kun je je huid in zes maanden compleet revitaliseren. Het programma bestaat uit drie onderdelen: zuiveren (beauty detox), voeden (rebalance) en verstevigen (uplifting). Bij elk onderdeel gebruik je gedurende twee maanden een specifiek serum en speciale dagverzorging.

Alle producten zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch, dierproefvrij en vrij van kleur- en geurstoffen en synthetische hulpstoffen. Er wordt gebruik gemaakt van een eco-geregistreerd conserveringsmiddel en waar mogelijk van biologisch geteelde planten.

100% Skin-Loving Ingredients

Kwaliteit

De werking en de kwaliteit van een product worden mede bepaald door de plaats van herkomst en de extractiemethode die wordt gebruikt.

Bij de ontwikkeling en vervaardiging van onze producten gebruiken wij alleen ingrediënten die te vinden zijn in de natuur. Wij maken gebruik van stoomdestillatie en persing. Hierdoor blijft de energetische en helende kracht van iedere plant bewaard.

Alle producten zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen. We gebruiken een eco-geregistreerd conserveringsmiddel en waar mogelijk maken we gebruik van biologisch geteelde planten. De gehele lijn is niet getest op dieren.

5 dingen

Vijf dingen die je moet weten over de verzorgingsproducten van Colour&Spice

1)    Colour & Spice verzorgingsproducten zijn handgemaakte formuleringen en 100% natuurlijk. De producten bevatten geen parabenen, minerale oliën en geur- en kleurstoffen.

2)   Alle producten zijn geschikt voor veganisten en bevatten botanische ingrediënten en etherische oliën.

3)   Doordat we geen gebruik maken van synthetische conservering maar een bewuste keuze hebben gemaakt voor een natuurlijke Ecocert gecertificeerde formule werken de producten na het openen twaalf maanden optimaal.

4)   De serums en de lotions dienen voor gebruik goed geschud te worden, zo zorg je ervoor dat alle werkzame ingrediënten zich goed vermengen voor een krachtig resultaat.

5)   Colour & Spice is een veilige en resultaatgerichte verzorgingslijn die met heel veel liefde is gemaakt.

 

Beleving voor al je zintuigen

Welke lijn past bij jou?
Om je totale huidconditie in balans te brengen is het belangrijk dat je alle drie de stappen uit het programma doorloopt. Zuiveren (beauty detox), voeden (rebalance) en verstevigen (uplifting). Bij elk onderdeel gebruik je gedurende twee maanden een specifiek serum en speciale dagverzorging. Na zes maanden ga je verder met de producten die het beste aansluiten bij je vernieuwde huidbeeld.

Colour&Spice Holistic Skincare programma

Het huidverzorgingsprogramma van Colour & Spice is opgebouwd uit drie stappen van ieder twee maanden:Beauty Detox, Rebalance en Uplifting.

Samen vormen deze één geheel voor duurzame huidverbetering. Na het doorlopen van de drie stappen is je huid mooier dan ooit!

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.