HOLISTIC HEALTHY-AGING

1 uur behandeling inclusief persoonlijk advies op maat

€ 75,-

 

 

Mijn doel is om met de beste natuurlijke biologische en energetische kwaliteit en holistische technieken je huid, gezondheid en leven te verbeteren. Daarbij begeleid ik je bij het maken van de juiste keuzes, wat goed voor je is en persoonlijk bij je past.

Mijn visie is je levenskwaliteit van je gezondheid en dat van je huid van binnenuit en buitenuit duurzaam te verbeteren. Daarmee je er stralend uitziet en lekker in je vel zit. “Schoonheid komt van binnenuit, je innerlijke is een reflectie van je uiterlijk”.

Je lichaam heeft een intelligent systeem, lichaam en geest vormen een gevoelig samenspel van energie op fysiek, psychisch en emotioneel niveau waar een ding centraal staat, dat is de balans, je levensenergie. Is een van deze niveaus uit balans, dan beïnvloed dat de rest, want alles is met elkaar verbonden.

Het lichaam heeft een natuurlijk zelf herstellend vermogen, maar heeft soms een helpende hand nodig. Daarbij kan ik je als natuurgeneeskundige therapeute mee helpen en ondersteunen.

Wat kan ik je voor je betekenen:

  • preventief aan je gezondheid wilt werken
  • preventief aan een mooiere gezonde huid wilt werken
  • een aanvulling zoekt van een reguliere behandeling
  • als je beter wilt voelen en meer energie wilt hebben
  • reiniging van je lichaam
  • het genezingsproces van je lichaam op natuurlijke manier wilt ondersteunen
  • vage klachten hebt of niet lekker in je vel zit

 

Je lichaam heeft geen controlelampje

Ben je ook wel eens vergeten naar het service beurt kaartje aan je stuur te kijken zodat er opeens een rood lichtje ging branden op je dashboard? Waarschuwing, de hoogste tijd voor een onderhoudsbeurt! Doorrijden op eigen risico, anders kom je langs de kant van de weg te staan.Gezond Ouder worden

LEREN LUISTEREN NAAR JE LICHAAM

Je lichaam is nog beter in staat waarschuwingen af te geven. Wanneer je teveel vergt van je lichaam dan voelen we ons moe. Automatisch neem je dan rust. Sla je regelmatig allerlei kleine waarschuwingen in de wind dan wordt je daar vroeg of laat op afgerekend.

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.