Wat is Sculp Face Lift 

Sculp is een Self-treatment voor het gelaat, de hals en het decolleté die je thuis zelf toepast. Het is een doordachte, efficiënte en praktische aanpak die je met de vingers en de handpalmen op jezelf uitvoert.

De resultaten zijn verbluffend! Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt ontstaat er een veel betere opname van de actieve werkstoffen van de producten in uw huid. De gelaatsspieren worden getraind waardoor oogleden gelift worden, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken.

Wij leren je, hoe je  thuis de Self-treatment moet uitvoeren. Het gaat makkelijk, eenvoudig en snel én is bovendien budget vriendelijk doordat je het “intense werk” thuis zelf doet. Toch is het een gepersonaliseerde aanpak, professioneel begeleid en met de gepaste producten voor je huid.

In de praktijk

Wij leren je de techniek Sculpen persoonlijk of in groepsverband. De technieken en grepen worden je geleerd aan de hand van Self-

Natural Facelifting Bij Beauty for Life

Treatment Cards die u verder thuis gebruikt in combinatie met de geadviseerde producten. Er zijn drie zones waar u op kunt werken en per zone wordt getraind.

  • Voorhoofd en ogen
  • Mond en wangen
  • Kin, onderkin en decolleté

Na een eerste bezoek kun je thuis Sculpen. Wil je een optimaal resultaat dien je iedere dag thuis een kwartiertje te Sculpen.

Al na een week verjongt en straalt je huid. Na enkele maanden krijg je een ronduit verbluffend resultaat. Je kunt levensland Sculpen en levenslang jeugdig uitzien.

Prijzen

  • Sculpen voorhoofd en ogen                                          € 45,00

45 min. behandeling incl. treatment Card

  • Sculpen mond en wangen                                              € 45,00

45 min. behandeling incl. treatment Card

  • Sculpen kin, onderkin en decollete                            € 55,00

45 min. behandeling incl. treatment Card

  • Sculpen alle drie onderdelen in een keer                 €105,00

100 min. behandeling incl. treatment Card en product advies

 

Sculp Facelift Self Treatment Workshop

Leer in een dag de meest bijzondere massage technieken die je spieren en bindweefsel in het gelaat weer zullen verstrakken!

Na deze workshop ben je staat om zelf dagelijks je huid en spieren te trainen. Voor nog mooiere resultaten coacht Nicolle Bodden van Beauty for Life je bij het gebruik van de juiste producten. Daarbij kun je wanneer gewenst ook advies krijgen over een behandeling of kuur als extra boost voor je liefdevolle huid.

Programma:

09.30 uur Ontvangst met koffie, thee

10.00 uur Aanvang workshop

12.00 uur Lunch

13.00 uur Vervolg workshop

15.00 uur Nabespreking en toelichting op vragen

 

Om een Sculp Facelift Self Treatment Workshop te organiseren dienen er min. aantal van 4 personen deel te nemen. Kosten voor een workshop zijn € 125,00 per persoon incl . lunch, koffie, thee en treatment Card.

 

4 a 6 weken maak je een nieuwe afspraak om te kijken of je de techniek goed uitvoert.

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.